Termeni si conditii pentru utilizatorii www.truemarketing.ro

Site-ul este administrat de catre TRUE MARKETING SRL 

TRUE MARKETING SRL  nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

Dacă navigați pe acest site, vom presupune că sunteți de acord și că acceptați termenii și condițiile noastre.

Acesti termeni si conditii se pot modifica din timp in timp, fără a fi anunțat în prealabil.

1. Protectia proprietatii intelectuale
2. Utilizarea continutului „Site-ului”
3. Modificari de continut
4. Confidentialitate
5. Forta majora
6. Lege aplicabile si jurisdictie

1. Protectia proprietatii intelectuale
Continutul publicat si designul  apartin propretarilor și colaboratorilor TRUE MARKETING SRL si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fără acord.
Drepturile patrimoniale de autor asupra textelor, comentariilor, mesajelor etc. publicate de dvs. pe Site se transfera asupra Site-ului de indata ce dvs le postati. Dupa momentul afisarii acestora pe Site, dvs continuati sa detineti drepturile morale de autor asupra lor. Implicit, dvs aveti in continuare dreptul de a folosi acele texte in orice mod doriti. Prin afisarea sau publicarea oricaror texte, comentarii, mesaje etc. pe site dvs ne acordati o licenta limitata, neexclusiva de a folosi, modifica, arata in mod public, copia si distribui aceste texte.

2. Utilizarea continutului Site-ului
Puteti copia si printa Continutul Site-ului doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. În caz contrar, folosința conținutului în scop comercial va fi pedepsit conform legislației în vigoare.

3. Modificari de continut.
TRUE MARKETING SRL  isi rezerva dreptul de a șterge, modifica sau adăuga in orice moment părți ale continutului, fără a anunta în prealabil. De asemenea, ne rezervam dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor fara a anunta.

4. Acord de confidentialitate
Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. catre site va fi folosita doar in concordanta cu conditiile acordului nostru de confidentialitate.

5. Forta Majora
Site-ul, partenerii sau si in general, furnizorii informatiei catre Site nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile noastre, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Site-ului. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Site, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva, etc.

6. Legislatia
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

TRUE MARKETING SRL 
C.U.I: RO38385303
Nr. inregistrare Registrul Comertului: J08/2900/2017

Ai întrebări? Suntem aici pentru tine!

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.